Mahsulotni yetkazish shartlari

Asal Toshkent va Buxoro shaharlariga yetkazib beriladi.
//Gul asali (0,7кг)

Gul asali (0,7кг)

28,000сўм

Tarkitbi vitaminlar, aminokislotalar hamda minerallar bilan boyligi uchun gul asali judayam foydali. Tarkibidagi glyukoza va fruktoza tez hazm bulib, tanaga kuch va kuvvat bagishlaydi. Aynan shuning uchun gul asalini sportchilarga tavsiya qilinadi, ayniqsa og’ir mashg’ulotlar va musoboqalardan keyin. Och nahorga yeyilgan 1 choy qoshiq asal sog’lik hamda uzoq umrlilik kafilidir.

Категория:

Описание товара

Tarkitbi vitaminlar, aminokislotalar hamda minerallar bilan boyligi uchun gul asali judayam foydali. Tarkibidagi glyukoza va fruktoza tez hazm bulib, tanaga kuch va kuvvat bagishlaydi. Aynan shuning uchun gul asalini sportchilarga tavsiya qilinadi, ayniqsa og’ir mashg’ulotlar va musoboqalardan keyin. Och nahorga yeyilgan 1 choy qoshiq asal sog’lik hamda uzoq umrlilik kafilidir.

Gul asalining foydali hususiyati yana shundaki, uning tarkibida tez hazm buladigan meva va uzum shakari mavjudligi, shunday bulsa ham u qand diabetini va oshqozon osti bezini shikastlanishiga olib kelmaydi.

Mikroblarga qarshi kurashish xususiyati borligi uchun gul asali yurak hastaliklarga, hazm qilish buzulganda hamda boshqa ko’p hastaliklarga foydalidir.

Zamonaviy tibbiyotda gul asali parhez taom sifatida qullaniladi.

Gul asali tomir-yurak hastaliklariga , animiya, avitaminoz, turli teri kasalliklarida tavsiya qilinadi. Uni ko’pincha og’ir operatsiyadan keyin yoki og’ir kassalikdan keyin bemorlarga qayta tiklanish uchun ham tavsiya etiladi. Gul asali yaralang’an joylarni tez bittishiga ko’mak beradi. Shuning uchun nafas olish organlarini davolashda gul asalining foydali hususiyatlari hammaga ma’lum.

Gul asalining tarkibida tabiiy antibiotiklar mavjud. Shuning uchun gul asali bilan kasallik keltiruvch mikroblardan kelib chiqadigan kasalliklarni davollash mumkin. Infektsion kasalliklarda hamda shamollashlarda gul asalini iste’mol qilish tavsiya qilinadi.

Albatta gul asalini hamma dardga davo deb aytolmaymiz, lekin tananing kasalliklar va sog’liq bilan bulgan muammolarni yengishga yordam beradigan foydali hususiyatlarni inkor etolmaymiz.

Uni albatta foydali va mazali yegulik sifatida har kungi ovqat ratsionga keritishingiz lozim.